Image Gallery don't run correctly since v2.3.6.4

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
4/12/2011 10:54:40 AM
Gravatar
Total Posts 39
Hello from France!

Image Gallery don't run correctly since v2.3.6.4

Hello,

Since the update from 2.3.6.2 to 2.3.6.4, Picture Gallery no longer works properly (on my sites).
The image is placed in the top left, and you can not see the scroll arrows and the close box.
As if there were no CSS.


Example here: http://www.esoft-demos.fr/image-gallery.aspx

I have the same problem on other sites updated from v2.3.6.2 to v2.3.6.4

Have you any idea?
 

Thank you in advance.

 

4/12/2011 10:58:10 AM
Gravatar
Total Posts 2210

Re: Image Gallery don't run correctly since v2.3.6.4

The image gallery now using ColorBox instead of GreyBox. You need to make some changes to your skin style.config file for this to work properly. Please see the Important Skin Changes thread for details on this.

HTH,
Joe D.

4/12/2011 2:44:11 PM
Gravatar
Total Posts 39
Hello from France!

Re: Image Gallery don't run correctly since v2.3.6.4

Thank you Joe, it works fine.

I do not know the article "Important Change Skin."

Thank you very much
 

4/12/2011 6:29:10 PM
Gravatar
Total Posts 2210

Re: Image Gallery don't run correctly since v2.3.6.4

Hi Christian,

I am glad you got it fixed.

Thank you for the coffee, it is greatly appreciated.

Take care,
Joe D.

 

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.