Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
initial default account was not recognized aandreotti.Italy@gmail.com 3 0 5/14/2024 6:20:04 PM
aandreotti.Italy@gmail.com
any bugs or malfunctions in new release massimiliano 217 3 6/29/2023 12:32:13 PM
Joe Davis
Meta tags page settings does not work alexei.x 146 1 5/31/2023 1:17:53 PM
Joe Davis
Newsletter model not shown massimiliano 220 6 3/20/2023 1:01:43 PM
massimiliano
Viewing page crashes if Content Workflow involved a user who has subsequently been deleted CrispinF 241 1 1/27/2023 8:17:31 AM
Joe Davis
survey module bug massimiliano 351 1 8/15/2022 6:01:28 PM
Joe Davis
Google reCaptcha and .hospital domain Eric Stoffers 392 2 3/30/2022 9:13:19 AM
Eric Stoffers
blogpostlist on folder name based multiple sites Matej Dular 645 2 5/18/2021 10:26:28 AM
Matej Dular
home page link not work massimiliano 418 0 4/19/2021 3:04:35 PM
massimiliano
google maps malfunction in blog massimiliano 606 0 4/19/2021 3:02:24 PM
massimiliano
Blog - Expired Posts option generates error Neil Smith 1074 3 3/9/2021 10:32:47 AM
Eric Stoffers
HTML Slide functions microquiz 616 1 12/21/2020 3:07:21 PM
Joe Davis
META Element does not work properly IgorPech 518 0 11/8/2020 11:31:17 AM
IgorPech
Form Wizard Pro: additional index Jamie E 563 1 6/8/2020 3:49:17 PM
Joe Davis
SITES WITH SCOUT SKINS ARE VERY SLOW TO OPEN Roberto Castellano 710 2 4/30/2020 2:51:45 PM
microquiz
Site MemberShip Pro Add-on with MySQL Data Layer problem Osman 510 0 3/28/2020 10:17:13 PM
Osman
error deleting forum thread Ian Rogerson 538 0 3/28/2020 4:42:01 PM
Ian Rogerson
"Require SSL on all pages" not working in Event Calendar Pro Crispin 792 0 1/2/2020 1:22:29 PM
Crispin
Key not present in dictionary b 620 3 11/19/2019 2:39:32 PM
Joe Davis
Empty role descriptions Eric Stoffers 628 3 10/31/2019 4:21:22 PM
Joe Davis