519 Error

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
7/13/2010 10:19:21 AM
Gravatar
Total Posts 6

519 Error

Not sure why I am starting to get this error. I have a little over 250 users on my site and nothing has changed. Now no one can register. I look at the logs and this is the error I am receiveing.

website:www.dropnaces.com

2010-06-29 12:19:44,519 ERROR mojoPortal.Web.mojoBasePage - 69.149.33.240-en-US - /Secure/Login.aspx
504 Unrecognized authentication type

John J. Gately

johng@dropnaces.com

 

7/13/2010 10:27:29 AM
Gravatar
Total Posts 6

Re: 519 Error

System Information

mojoPortal Version 2.3.0.1 MSSQL
Server Time Zone Central Daylight Time
Server Local Time 7/13/2010 10:25:50 AM
Current Time in Greenwich (aka GMT or UTC): 7/13/2010 3:25:50 PM
Server GMT Offset -5
Preferred GMT Offset Web.config Setting

 

7/14/2010 7:37:53 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: 519 Error

That is strange, I have never seen it before. I would check if anything changed in your IIS configuration or in Web.config and I would make sure you are not out of disk space or disk space allocated for the database. Also I would check if any permissions were changed on the /Secure directory or individual files in there such as Login.aspx

Hope it helps,

Joe

7/14/2010 8:30:09 AM
Gravatar
Total Posts 2188

Re: 519 Error

Hi,

I know this probably isn't the recommended solution but:

John moved this site to my hosting last night and we still had the same problem. The mojoPortal version was 2.3.0.1 which is like 44 builds old so I upgraded the site to the latest version (2.3.4.5) and now everything is working just fine.

I say this isn't the recommended solution because one should go upgrading until they have an issue fixed but I had a backup and the mojoPortal version was really old.

So, I am not sure what the problem was but upgrading fixed it!

Thanks,
Joe D.

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.