FCK editor not visible

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
6/1/2010 7:42:40 AM
Gravatar
Total Posts 31

FCK editor not visible

Hi, when using the FCK editor in normal situations it works fine but when using content templates and trying to edit them in IE7, the editor is not loading and I get a js error - "Object doesnt support this action" URL - http://81.144.197.112/Broadway/ClientScript/fckeditor265/editor/fckeditor.html?InstanceName=ctl00_mainContent_edTemplateinnerEditor&Toolbar

It works fine in Firefox and IE 8. Any ideas?

Thanks

6/1/2010 8:06:49 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: FCK editor not visible

Hi,

I just tried to replicate the problem using IE 7 and was not able to produce the problem.

Perhaps it is something about the content of your content template causing an error.

Best,

Joe

6/1/2010 5:06:56 PM
Gravatar
Total Posts 3

Re: FCK editor not visible

I found out that Directory of Editors was changed. I changed names to old and put old Web.config file into root directory. It's working now.

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.