Content Workflow not working with LDAP authentication

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
2/24/2010 4:14:23 AM
Gravatar
Total Posts 4

Content Workflow not working with LDAP authentication

Joe,

I have configured Mojo to work with the LDAP authentication only. Have couple of users who belong to the Content Authors and some to the Content Publishers.


I do not see the Content Workflow behaving properly as it is expected to do so.

As per the actual behaviour, the content authors are supposed to create the draft's and the content publishers are to verify the content and publish.

But a LDAP user belonging to Content Authors is able to publish the posts on the blog.

The "Force Content Versioning" and "Enable Content Workflow" is enabled.

Is there anything that I am missing?

Regards

Abishek.R.Srikaanth

2/24/2010 8:03:37 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Content Workflow not working with LDAP authentication

Hi,

Currently content workflow is only implemented in the Html Content feature, it is not implemented in the blog.

Hope it helps,

Joe

2/24/2010 8:07:35 AM
Gravatar
Total Posts 4

Re: Content Workflow not working with LDAP authentication

Oh OK, Thanks for the info. Are there plans currently to implement this on the blogs too, where in people with the Content Authors could post the Blog and the Publishers or the Admin's approve the same.

Regards

Abishek.R.Srikaanth

2/24/2010 8:13:25 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Content Workflow not working with LDAP authentication

Maybe at some point. There are a number of other blog improvements planned before that though.

Best,

Joe

2/24/2010 11:34:26 AM
Gravatar
Total Posts 4

Re: Content Workflow not working with LDAP authentication

Is there a location on this Portal, that details the list of features planned for future releases.

Regards

ABISHEK

2/24/2010 11:47:33 AM
Gravatar
Total Posts 1188
Proud member of the mojoPortal team

Help support mojoPortal!
Add-on modules

Re: Content Workflow not working with LDAP authentication

Check out the mojoPortal Road Map.

6/3/2010 11:51:42 PM
Gravatar
Total Posts 4

Re: Content Workflow not working with LDAP authentication

Joe,

Can we look at this option in the next release. It would be a great feature to have.

Abishek

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.