Apostrophe in image caption breaks the Image Gallery Slide Show

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
6/24/2009 3:43:16 PM
Gravatar
Total Posts 2183

Apostrophe in image caption breaks the Image Gallery Slide Show

If you include an apostrophe in the caption of a photo in the Image Gallery the slide show will not work.

OS: Server 2008
DB: MSSQL
mP: 2.3.0.8 

I duplicated this on the demo site. You can take a look there if no one deletes the page.

-Joe

6/26/2009 9:05:20 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: Apostrophe in image caption breaks the Image Gallery Slide Show

Hi Joe,

This is now fixed in my local copy so it will be fixed in the next release. I've also updated the demo site with a new build so it is fixed there too.

Thanks,

Joe

6/26/2009 10:05:31 AM
Gravatar
Total Posts 2183

Re: Apostrophe in image caption breaks the Image Gallery Slide Show

Thanks Joe!

Sorry I have been bothering you so much lately.

 

-Joe

6/26/2009 10:27:24 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: Apostrophe in image caption breaks the Image Gallery Slide Show

I'm glad to have these things reported. I can only fix them if I know about them so I appreciate the bug reports.

Best,

Joe 

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.