Dont get an email notification when someone posts to forum

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
4/2/2009 10:54:44 PM
Gravatar
Total Posts 68

Dont get an email notification when someone posts to forum

Hi Joe,

I created a forum in our portal and click the Notify checkbox so I can get emails when someone posts a reply but I noticed that several people have posted replies but I have not got any emails about it. Is there a setting I am missing?

I have input a SMTP Server in the Mail Settings tab.

Thanks

Dominique

4/3/2009 7:10:57 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Dont get an email notification when someone posts to forum

I would use the contact form to make sure your smtp settings are working. If the contact form works then the forums should work. You may see errors about sending messages in the log.

Hope it helps,

Joe

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.