Event Calendar Pro problem

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
3/19/2009 8:18:29 AM
Gravatar
Total Posts 69

Event Calendar Pro problem

Hi, I've recently upgraded MojoPortal and Events Calendar Pro

everything works but there is a problem with the events Calendar

When I click Add Event the pages flashes up and then goes white. All I can see is the main site menu and the Mojo Menu at the top of the page.

What could be causing that?

3/19/2009 8:26:06 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Event Calendar Pro problem

I have no idea.

I would make sure you uploaded all the files when doing the upgrade. I would try it with different machines and different browsers and see if it happens on all of them.

If you can produce the symptom on demo.mojoportal.com I will certainly investigate it.

Hope it helps,

Joe 

3/19/2009 8:34:14 AM
Gravatar
Total Posts 69

Re: Event Calendar Pro problem

I've tripled checked all the files have been uploaded but just found out that instead of disappearing the main portion of the page is shifted down so as not to appear on the screen unless I scroll down.

3/19/2009 8:37:53 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Event Calendar Pro problem

Are you using a custom skin? Does the problem happen in other skins? 

3/19/2009 8:43:06 AM
Gravatar
Total Posts 69

Re: Event Calendar Pro problem

I'm using the built-in jsavard-subblue. I tried out jsavard-mojoportal and styleshout-coolwater. both caused the same problem

3/19/2009 9:42:46 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Event Calendar Pro problem

I cannot reproduce the problem. There must be something different or some other step needed to produce it. I don't know what else I can do to help.

It certainly sounds like a css bug or an html validation problem, but I can't fix something if I can't produce the problem.

Best,

Joe

3/19/2009 10:29:11 AM
Gravatar
Total Posts 69

Re: Event Calendar Pro problem

ok, thanks for your help, I'll try to re-upload the css files

3/19/2009 11:50:56 AM
Gravatar
Total Posts 42

Re: Event Calendar Pro problem

Does the page html or css validate?

3/19/2009 11:59:08 AM
Gravatar
Total Posts 69

Re: Event Calendar Pro problem

hmm, good point. None of the pages validate now.

3/19/2009 1:53:04 PM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Event Calendar Pro problem

I fixed a couple of minor validation bugs on the Event Editor page today so it will be fixed in the next release. One was in the AddThis button for RSS was missing an alt= and the other was that the time zone label was not html encoded for the &.

I don't think either of these is related to the symptom you describe, but they will be fixed soon.

Best,

Joe

3/21/2009 11:52:13 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Event Calendar Pro problem

I just uploaded Event Calendar Pro 0.0.1.3-b which fixes the html validation errors. There was also a validation bug in the DayPilot.dll which is now fixed.

One other change is from a community request. If only using one view (ie using List View and nothing else) then the link for that view is supressed since it is the only view available and the link is not needed unless you can navigate between views.

Best,

Joe

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.