Forum Delete Topic Doesn't work

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
11/4/2004 3:41:31 AM
Gravatar
Total Posts 10

Forum Delete Topic Doesn't work

I tried to delete a topic I had created, but it didn't work.  For example, this topic.

Also, Editing a post automattically adds Re: to the subject, even when it's the first post of the topic.
11/4/2004 3:42:59 AM
Gravatar
Total Posts 10

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

Can I Delete this?

UPDATE: No, but I can edit it!
11/4/2004 2:04:48 PM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

Delete works now. The fix will be in the next code release. Thanks again Josh
11/6/2004 11:59:06 AM
Gravatar
Total Posts 10

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

Thanks!  I downloaded the code to try to see if I could fix the problem, but I can't get it to compile on my machine.  I'll continue trying.
11/6/2004 12:46:02 PM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

I'll probably make a code release tomorrow evening with bug fixes and a few enhancements to the administration features.

The compile issue is probably because you don't have the ByteFX .NET data provider for MySQL installed. You can get the correct version at http://www.bytefx.com/survey.aspx

11/7/2004 3:26:44 PM
Gravatar
Total Posts 10

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

Actually it was related to the actual web project.  you business and data layers are fine on my system, but the web project can't be found.  I know it's there, I just can't figure out why visual studio doesn't think it is...

Josh
11/8/2004 2:27:09 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

Did you create a virtual directory under the default web site in IIS and point it to the "Web" folder and alias it as mojoportal? That will make it http://localhost/mojoportal which is what the solution wants.
11/8/2004 7:51:00 AM
Gravatar
Total Posts 10

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

Yeah, I did that, but still no go.  I'm going to continue working on it...
11/8/2004 9:15:18 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

The location of the web is determined by VS.NET by looking in the .webinfo file in the root of the web. It should point to http://localhost/mojoportal

The web won't build if the business or data layer doesn't build. Are you saying that the business and data layers both build just not the web? If you are using MS SQL you should remove the MySQLData project from the solution and check the reference under the mojoportal.Business project. If it has a reference to MySQLData, remove it and if it doesn't have a reference to MSSQLData add it as a project reference.

Are you getting a specific error?

11/8/2004 11:03:06 AM
Gravatar
Total Posts 10

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

Because my development machine isn't connected to the Net, I'm having to remember the exact error messages.  Here's the problem as I start the Solution in VS:
  1.  I double click on the *.sln file. 
  2. Visual Studio Opens and starts opening the sub projects.
  3. It says it cannot open mojoPortal.Web - I believe that's the correct error.
  4. The other projects are present and browseable and editable.
  5. They other projects build.
Currently this is Ok with me, becuase I've decided to write my own solution for the current project I'm working on, but I'm very interested in learning the underlining architecture.
11/8/2004 11:56:46 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Forum Delete Topic Doesn't work

That is exactly what would happen if you don't have the virtual directory setup correctly in IIS. On my machine I have the solution at c:\_Projects\mojoportal and http://localhost/mojoportal maps to c:\_Projects\mojoportal\Web

I did that by right clicking the default web site and choosing new Virtual Directory entered mojoportal for the alias and browsed to the folder C:\_Projects\mojoportal\Web

Note that if you mapped it to the mojoportal folder that is incorrect. It must map to the Web folder.

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.