Empty role descriptions

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
10/21/2019 10:22:30 AM
Gravatar
Total Posts 194

Empty role descriptions

In version 2.7.0.2 MSSQL when I create a new child site the database table "mp_Roles" creates empty an empty "DisplayName" field for each of the roles that are auto-created. I always have to go into the database and manually copy in the names so they show up in the drop-dowm menu when editing user roles.This happens for me on multiple installs and started last version I think it was.

10/31/2019 10:00:57 AM
Gravatar
Total Posts 2183

Re: Empty role descriptions

Hi Eric,

Thanks for the report. We'll get that fixed right away.

-Joe

10/31/2019 4:02:35 PM
Gravatar
Total Posts 2183

Re: Empty role descriptions

Hey Eric,

Actually, looking closer with this, the DisplayName column has been on that table for a long time. All we did in 2.7.0.2 is allow setting the display name on creation of a role and changing display name on updating a role. The way it used to work was it just used the same value for DisplayName and RoleName. So, the column has been there for as long as I can remember and the only db changes we made to use the column was to actually pull it back and not just pull the RoleName back for the DisplayName column (why that was done in the first place, I don't know).

You're only seeing this problem when adding child sites, right? You haven't had it on new root sites all, correct?

Thanks,
Joe

10/31/2019 4:21:22 PM
Gravatar
Total Posts 2183

Re: Empty role descriptions

Hi Eric,

If you pull and build from newer code in the repo, this problem was fixed in January. (https://github.com/i7MEDIA/mojoportal/commit/1db87e4c45cc2ede1b5657bc8808da24774f2fbb#diff-d89b30b59831eb3895a4014c2c8bff24)

Thanks,
Joe

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.