skin behaviour

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
10/9/2017 5:28:06 AM
Gravatar
Total Posts 122

skin behaviour

Hi..

on mojo demo site, ver 2.6, if you go to administrator menu, then site-settings .. then secuirity tab.. all works fine

BUT if you change skin (from top bar "change skin" to on other skin), in security tab will be displayed the administration menu.. and all begin to be confused

it's more difficult to explain than to try it

Best regards

Michele (from Rome)

10/9/2017 11:06:31 AM
Gravatar
Total Posts 73
Community Expert

mojoPortal Hosting & Design @ i7MEDIA!

Re: skin behaviour

Hi Michele,

That was a small bug in our skin changer, but it's fixed now.

Thanks,
Elijah