Issue with Page Manager Pro (one site only)

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
6/2/2015 9:59:33 AM
Gravatar
Total Posts 1188
Proud member of the mojoPortal team

Help support mojoPortal!
Add-on modules

Issue with Page Manager Pro (one site only)

Hi Joe, I've got an issue with Page Manager Pro. In just one of our child sites, it doesn't render the page tree at all. There are no errors shown on the page, and no errors logged into the system log. I realized we weren't on the latest version, so I updated to 1.0.0.5, but it didn't have any effect on this issue. Any tips you can provide to troubleshoot this would be very helpful.

As a secondary question, just as a workaround I tried using the below config key as documented in the installation-instructions.txt file to show a link to the stock page manager, but where is the link supposed to be appearing? In the breadcrumbs I see Administration > Page Manager > Alternate Page Manager. But clicking on either of the page managers shows the new one, and I don't see any difference in the Administration menu.

<add key="PageManager:ShowAltPageManagerLink" value="true"/>

Thanks,

Jamie

6/2/2015 10:15:56 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Issue with Page Manager Pro (one site only)

Hi Jamie,

The breadcrumb link for alternate page manager should go to PageTree.aspx as it does on our demo site.

I have no idea about the child site, it should work there. The only known issue that I'm aware of is if there is a page with pageid = 0 it causes some weirdness in the ui due to a bug in the js plugin that page manager uses. I would not expect a child site to have a page with pageid = 0 though. The solution for that problem is to create a new page so it gets an id other than 0 and then transfer the content and url settings from the old page to the new one.

Best,

Joe

6/2/2015 10:56:30 AM
Gravatar
Total Posts 1188
Proud member of the mojoPortal team

Help support mojoPortal!
Add-on modules

Re: Issue with Page Manager Pro (one site only)

Thanks Joe, I'll dig a little deeper. I've been so server-focused I totally forgot the Page Manager Pro is JavaScript based, so I'll use the browser console to see if I can find any errors too.

Jamie

6/2/2015 11:02:49 AM
Gravatar
Total Posts 1188
Proud member of the mojoPortal team

Help support mojoPortal!
Add-on modules

Re: Issue with Page Manager Pro (one site only)

Hi Joe, I was just missing IncludeJQueryMigrate="true" on my ScriptLoader in that site (Artisteer skin). Problem solved!

Thanks again,

Jamie

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.