bug in Mobile Kit Pro when login using login module on a different page

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
5/2/2015 1:53:24 PM
Gravatar
Total Posts 122

bug in Mobile Kit Pro when login using login module on a different page

Hi Joe... running 2.4.0.9 and last version of Mobile Kit Pro

I've found a bug in Mobile Kit Pro whith both skins (mobilekit_v1 and Imedia7-mobile1)

In my site I do have a page in which I put a login module (standard, choosen from drop down list)

When I do use it to login from mobile, it performs the login but looses the menu

For me it's a problem because people obviously get confused about this behaviour

Really I wish you could fix it whith both skins  

Thank you so much in advance

Michele (from Rome)

5/4/2015 9:35:27 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: bug in Mobile Kit Pro when login using login module on a different page

I just tried this on our demo site which is using the i7media mobile kit skin. I tested with my iphone 4s. The mobile menu by design is hidden and revealed by clicking an icon in the top left corner of the page. If I login using the login module it does not remove the menu from the page, it is just hidden again as it should be until the icon is clicked again. Maybe something different is happening on your site.

Myself I'm not a fan of the login module, we implemented that because some people wanted it but I never use it on any of my sites, I prefer to use the standard login page. Any problem with the login module is just limitations of the module itself. Mobile Kit is just a skin with a special menu control, there is nothing in mobile kit that could be changed to fix or change the behavior of the login module.

My advice if you don't like the way the login module works on mobile phones, then don't use it on mobile, go into the module settings in the general tab and set Publish Mode for "Web Only", and let mobile users just use the normal login page.

5/4/2015 9:57:43 AM
Gravatar
Total Posts 122

Re: bug in Mobile Kit Pro when login using login module on a different page

Joe, you are for me a Guru

I'll follow your suggestion and change my sites to use only the standard login page, it's easier and works perfect with mobile

Thank you so much for your quick answer....

Michele (from Rome)

 

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.