error on update to last release

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
7/22/2014 5:20:39 PM
Gravatar
Total Posts 107

error on update to last release

i try to update to last release from previous..  running in dot net 4.0 and sql server.

 

upload all file and substitute bin folder and webconfig as instuction but i retrieve error (i set customerror off)

 

link to screenshot :

 

http://www.rossimassimiliano.it/public/screenshot.jpg

 

 

7/22/2014 5:36:36 PM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: error on update to last release

Hi,

Can you try remove this from Web.config, I think that is the problem:

 <add name="UrlRoutingModule" type="mojoPortal.Web.Routing.RoutingModule, mojoPortal.Web" />

If that fixes it I will update the package.

Thanks,

Joe

7/22/2014 6:46:42 PM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: error on update to last release

note that it is in 2 places in web.config (httpModules and modules sections) and needs to be removed from both of them.

8/8/2014 4:50:16 PM
Gravatar
Total Posts 107

Re: error on update to last release

yes .. running fine..  but ...  read my post

 

http://www.mojoportal.com/Forums/Thread.aspx?pageid=5&t=12770~1

 

 

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.