Shared Files Delete doesn't delete the file

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
5/29/2014 4:29:02 AM
IDI
Gravatar
Total Posts 21

Shared Files Delete doesn't delete the file

Hi Joe, working on 2.4.0.3 mojo

In shared file modules I do NOT Keep History enabled, but even with delele function (on the menu, checking the document) or from whithin the document with "delete" hyperlink,  it does not delete phisically the files. 

On the server in sharedFiles directory I can see a "history folder", but it is empty unless I delete a whole directory with documents inside..

Do I have to put something in user.config ?

Best regards

Michele from Rome

 

 

 

 

5/29/2014 4:38:14 AM
IDI
Gravatar
Total Posts 21

Re: Shared Files Delete doesn't delete the file

An additionally information...

In my site I use in several pages the shared file module... I recognize that on some modules the "keep history" was checked... (but not on the one were I performed the delete test)

Could this cause the problem ?

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.