IE 8 editor problem

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
3/31/2014 9:41:59 AM
Gravatar
Total Posts 19

IE 8 editor problem

Hey,

I am testing in IE 8 on a Windows XP and a Windows 7 machine. I have the 2.4.0.2 installation of MojoPortal.

The problem I am running into is when you edit the content for a page, the wysiwyg editor opens but none of the editing tools show up. I just get a text box with HTML in the box, I can make changes to the HTML and save. 

Another problem is that when I navigate to an administration page ( Page Settings, New Page, Site Settings) none of the tabs at the top of the page work. All of the tab titles are on the page and clicking on them will take you to that part of the page, like an anchor.

I have also tried going to the demo.mojoportal site. I get the same problem, missing content editor tools, and the tabs in the settings pages not displaying. 

I do get an error on all of the pages "HTML Parsing Error: Unable to modify the parent container element before the child element is closed (KB927917)"

SiteSettings.aspx 

Line: 0

Char: 0

Code: 0

Any help on this would be fantastic.

Thanks,

Nicholas

3/31/2014 9:54:53 AM
Gravatar
Total Posts 1991

Re: IE 8 editor problem

Hi Nicholas,

IE 8 is outdated and really shouldn't be used anymore. Same thing for Windows XP. If you need to use Windows XP, you will have to download a different browser.

Hope this helps,
Joe D.

3/31/2014 12:00:58 PM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: IE 8 editor problem

My advice if you really need to support XP/IE8 is to download our extraskins.zip from our codeplex download page and try using one of the older skins. The newer skins we include and the ones on the demo site made with the latest Artisteer do not support those older browsers and the script for the skin may be causing errors that prevent the editor and other things from working. Older Artisteer 2.4 or 3.0 skins should support IE 8 though you may need to also enable the jquery migrate plugin as mentioned in the important skin changes if you use one of those older skins. I "think" the editors should work fine but other script errors will hose up the editor script. You could also try changing from CKeditor to TinyMCE to see if either one works better after changing to an older skin.

For best results use a newer OS and a  modern web browser, but if you have no other choice then trying an older skin may help. 

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.