RSS Feed Not Valid

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
7/18/2013 1:34:45 PM
Gravatar
Total Posts 28

RSS Feed Not Valid

Hello Joe,

I'm working on version 2.3.9.5. With the sites I've created using this verison of Mojo, I've noticed that the RSS feed for the blog module  is not validating. This is a feature that we've used a lot in past versions of mojo and would like to continue to use it, but it seems to be causing some issues for us . Is there anything you know of that could be causing this or anything that could fix it?

Thank you!

7/25/2013 10:31:30 AM
Gravatar
Total Posts 2202

Re: RSS Feed Not Valid

Can you provide any more information regarding how the feed is not validating? Also, are you seeing the same issue on the demo site? If not, you should upgrade.

HTH,
Joe D.

7/25/2013 11:18:01 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: RSS Feed Not Valid

I just tested the blog feed from the demo site on the w3c feed validator and it did have some issues but nothing that should prevent the feed from working. I am looking into fixing those issues now for the next release.

If you are having a specific problem with a feed then give details about the problem.

Thanks,

Joe

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.