Forum subscribers - incorrect count

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
7/15/2013 9:50:00 AM
Gravatar
Total Posts 121

Forum subscribers - incorrect count

A minor issue, but the numbers of subscribers for each forum displayed in the list of forums doesn't match the number in the popup (shown by clicking the number).

For most of my forums, the number displayed is one fewer than the actual list, and for some it is two more; for example, for one forum the display says "3 subscribers" and the popup shows a list of five (while still showing "3 subscribers" in the header).

My site is one of several child sites in a 2.3.9.7 MSSQL installation.

Is this a bug, or do we have a database problem somehow?

8/19/2013 1:35:54 PM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: Forum subscribers - incorrect count

Sorry but looking into the code I do not see how that would be possible. In both cases it is counting rows from mp_ForumSubscriptions where the forumid matches and where unsubscribedate is null.

I see no evidence of a bug of this nature.

The only way I could think of there being a difference is if one or more new people subscribe between when the forum list loads and when the subscriber dialog is opened.

If you still believe there is a bug then I need steps to produce the symptom as I am not seeing it.

Best,

Joe

8/19/2013 2:38:39 PM
Gravatar
Total Posts 533
feet planted firmly on the ground

Re: Forum subscribers - incorrect count

mmm, I now cannot replicate this on the sites where I first saw the problem. Doubting own sanity etc etc. But it really was wrong at the time - I remember showing it to a  colleague. Some kind of caching issue perhaps?  Oh well, thanks for looking, and if I see anything again I'll investigate more what's happening in the database.

 

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.