.LESS skin upload bug

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
4/6/2013 8:02:52 PM
Gravatar
Total Posts 212
Community Expert

mojoPortal Hosting & Design @ i7MEDIA!

.LESS skin upload bug

Hey Joe,

Not sure if I mentioned this before or not, but I've noticed that if you upload a skin zip through the skin management page, and that skin has .LESS files in it, the .LESS files don't get uploaded.

Everything other than the .LESS files does get uploaded however, so something is stripping them out for some reason.

Thanks,
-Isaac

4/7/2013 12:43:45 PM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: .LESS skin upload bug

Thanks Isaac,

I'll fix this for the next release.

Best,

Joe

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.