Publishing draft content - bad prompt

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
1/29/2013 2:28:51 AM
Gravatar
Total Posts 533
feet planted firmly on the ground

Publishing draft content - bad prompt

With content workflow on, edit an html content feature and save as draft.

Edit again and click "Publish" > popup prompt "Do you want to leave this page?".

1/29/2013 12:08:25 PM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: Publishing draft content - bad prompt

I just tried to reproduce that on my local machine and it did not happen.

Can you produce it on the demo site, if so does it happen no matter which web browser?

We are running a newer version of CKeditor on the demo site that will ship in the next release of mojoPortal. Possibly the previous version of the CKeditor had this problem.

1/29/2013 5:07:47 PM
Gravatar
Total Posts 533
feet planted firmly on the ground

Re: Publishing draft content - bad prompt

I do see this on the demo site using IE9 on W7. Not yet tested on FF/C.

And now confirmed - I see this in chrome too, even more confusingly as it says changes will be lost by leaving the page.

1/31/2013 11:19:01 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: Publishing draft content - bad prompt

Can you try it again on the demo site and let me know if it is fixed?

If not please give every detail of steps to produce it. It didn't happen to me before but I'm not sure I understood the steps correctly.

I have updated to a new version of the onchange plugin for ckeditor which I hope will solve the problem. 

Thanks,

Joe

1/31/2013 11:40:52 AM
Gravatar
Total Posts 533
feet planted firmly on the ground

Re: Publishing draft content - bad prompt

Yes it's fixed on the demo site now (tested in IE9).

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.