Build Deployment Package Error

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
10/6/2012 9:05:17 PM
Gravatar
Total Posts 9

Build Deployment Package Error

Download the latest version: commit 50999d5c76c5

Using Visual Web Developer 2010 Express on Windows System.When trying to publish using Build Deployment Package option, always got error:

 

Copying file Properties\PublishProfiles\Profile1.pubxml to obj\Release\Package\PackageTmp\Properties\PublishProfiles\Profile1.pubxml failed. Could not find file 'Properties\PublishProfiles\Profile1.pubxml'.   

10/7/2012 6:23:33 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: Build Deployment Package Error

Don't use the download links on codeplex to get the source code, use TortoiseHG

10/7/2012 8:00:43 AM
Gravatar
Total Posts 9

Re: Build Deployment Package Error

I got the latest file "mojoPortal.Web.csproj" from online, if trying to deployment still getting same error.

10/8/2012 10:02:28 AM
Gravatar
Total Posts 1204
Proud member of the mojoPortal team

Help support mojoPortal!
Add-on modules

Re: Build Deployment Package Error

Hey Joe, I had the same problem this weekend with Visual Studio Pro. I started from scratch to make sure it wasn't something in my own code: New clone from repository, configuration: Release, changed machine key in web.config, full build, tried deploy to file system, and after the deploy process finished its own build, I got that same error (nothing published to the target folder).

Jamie

10/8/2012 12:07:11 PM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: Build Deployment Package Error

Hi Jamie,

Thanks for confirming that. From googling it turns out to be something in recent updates to VS, apparently VS has add my publish profile to the project without me being aware of it and I had not committed my publish profile files to the repository since they are specific to my machine. The fix is simple just exclude the /Properties/PublishProfiles folder from the mojoPortal.Web project. You can do it locally but I will also do that and push it to the repository by the end of the day.

Thanks,

Joe

10/8/2012 12:27:17 PM
Gravatar
Total Posts 1204
Proud member of the mojoPortal team

Help support mojoPortal!
Add-on modules

Re: Build Deployment Package Error

That's great Joe, thank you!

Jamie

10/8/2012 2:18:03 PM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: Build Deployment Package Error

This should be fixed in the repository now.

Thanks,

Joe

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.