User profile info doesn't display correctly if newly compulsory fields not filled in.

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
5/3/2012 9:39:27 AM
Gravatar
Total Posts 58

User profile info doesn't display correctly if newly compulsory fields not filled in.

OS: Win Server 2008
DB: SQL 2008
MP: 2.3.8.1

  1. Set-up customProfile.config file for your site.  Create some custom fields and set requiredForRegistration="false".
  2. Add a new user and leave some of the custom profile fields blank.
  3. Edit customProfile.config and set one of the fields that you left blank to  requiredForRegistration="true".
  4. Go to Admin -> Member List and click "View Profile" for your new user.
  5. You should find that the custom profile information is not displayed at all - this looks like a bug.
  6. Click on Manage and then click on update.  The validation will then force you to fill in those fields that are required for registration.
  7. Click on Update to save the user, then try to view their profile again - it should now display OK.
5/3/2012 12:47:59 PM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: User profile info doesn't display correctly if newly compulsory fields not filled in.

Hi Ian,

I'm not able to produce this problem using the latest version. I'd suggest upgrading and then if the problem continues post the details of your custom profile property.

Best,

Joe

5/8/2012 9:15:56 AM
Gravatar
Total Posts 58

Re: User profile info doesn't display correctly if newly compulsory fields not filled in.

Thanks for testing Joe - I'll upgrade and try again!

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.