Blog Entries display full width - lose left sidebar

A place for discussion about skinning and design. Before posting questions here you should review the documentation about creating skins.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
9/19/2011 3:53:11 AM
Gravatar
Total Posts 133
J

Blog Entries display full width - lose left sidebar

I have blog modules in the centre column on my site which has a 3 col layout with the section vertical menu in the left sidebar. The blog list view appears occupying the center and right columns as expected with the main divs being

<div class="art-content-layout-row">
    <div id="ctl01_divLeft" class="art-layout-cell art-sidebar1 leftside left2column cmszone">
    <div id="ctl01_divCenter" class="art-layout-cell art-content center-leftmargin cmszone">

but when I click on the blog title link to open th earticle I lose the whole left sidebar and the structural divs become

<div class="art-content-layout-row">                   
      <div id="ctl00_divCenter" class="art-layout-cell art-content-wide center-nomargins cmszone">

The whole left column is not rendered

Question 1 - is this the expected behaviour?

Question 2 - any idea how I can fix it?

Source revision 2639 .NET40 MSSQL VS2010

Behaves the same now under VS in debug mode and on the deployed version running ins W2003 Svr IIS6

Consistent across all browsers

More testing ... 

If I check the Show Page Left Content in Blog? setting and add a dummy html block to the left side bar it appears under th evertical menu on the main blog page but on the article detail page only the dummy block appears the vertical menu is still AWOL.

John

9/19/2011 6:55:05 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Blog Entries display full width - lose left sidebar

Hi John,

You can add this to user.config:

<add key="Blog:BlogViewSuppressPageMenu" value="false" />

Hope that helps,

Joe

9/19/2011 7:55:43 AM
Gravatar
Total Posts 133
J

Re: Blog Entries display full width - lose left sidebar

Thanks again Joe that's it sorted.

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.