Local vs server issue

This forum is only for questions or discussions about working with the mojoPortal source code in Visual Studio, obtaining the source code from the repository, developing custom features, etc. If your question is not along these lines this is not the right forum. Please try to post your question in the appropriate forum.

Please do not post questions about design, CSS, or skinning here. Use the Help With Skins Forum for those questions.

This forum is for discussing mojoPortal development

This forum is only for questions or discussions about working with the mojoPortal source code in Visual Studio, obtaining the source code from the repository, developing custom features, etc. If your question is not along these lines this is not the right forum. Please try to post your question in the appropriate forum.

You can monitor commits to the repository from this page. We also recommend developers to subscribe to email notifications in the developer forum as occasionally important things are announced.

Before posting questions here you might want to review the developer documentation.

Do not post questions about design, CSS, or skinning here. Use the Help With Skins Forum for those questions.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
2/28/2011 9:17:47 PM
Gravatar
Total Posts 111
Matt Millican InternetMill

Local vs server issue

Hi all,

I know this is somewhat of a vague question, but I'm wondering if anyone else has seen issues like this.  While most of my features work just fine on both my local working copy and on the server. I was wondering if it was because it was a different version of mojoportal, but I don't think that's the issue as one is 2.3.6.1 and the server is 2.3.6.2.  It mainly seems to be with things that are in tabs, so I'm wondering if it's the ajaxcontroltoolkit?  

Any thoughts or ideas would be greatly appreciated!

Matt

3/3/2011 6:39:01 AM
Gravatar
Total Posts 8

Re: Local vs server issue

I would get into good practice of keeping the versions the same.

I can sort of understand the reverse situation, but why would the server version be ahead of your development version?

Upgrade development and then see for yourself.

3/3/2011 3:43:28 PM
Gravatar
Total Posts 1204
Proud member of the mojoPortal team

Help support mojoPortal!
Add-on modules

Re: Local vs server issue

Hi Matt. If you're not already doing so, I'd recommend you set everything up so you're running your local copy in IIS, rather than using the default Visual Studio web server. I don't know whether this would contribute to any differences in what you're seeing, but it seems logical that it could. Joe's got a video about setting this up if you need it.

Jamie

3/4/2011 12:54:21 AM
Gravatar
Total Posts 111
Matt Millican InternetMill

Re: Local vs server issue

Thanks Jamie!

I'll give this a try tomorrow night when I'm working on it again and let you know!

Matt

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.