dev machine, multisite by hostname, feature list not populating on page edit

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
8/18/2010 11:03:53 AM
Gravatar
Total Posts 2

dev machine, multisite by hostname, feature list not populating on page edit

Hi, 

I have a problem I likely probably created for myself.

Goal is to set up a second site to accommodate a second language.

(http://www.mojoportal.com/multiplesitesbasedonhostnames.aspx)

I created the second site through the main site admin, added a host header for second.site.com, edited my host file (win xp pro) to add second.site.com.

I launched a browser, typed in second.site.com

Second site loads

Click Edit This Page on bottom admin bar

Click Feature pull down menu

- Only Feature type listed is 'HTML Content'

Go back, double check first site - feature type pull down is fully populated, works fine.

 

Generally, is this the best way to accomplish my goal, and if so, what step did I miss?

Thanks in advance!

8/18/2010 12:02:00 PM
Gravatar
Total Posts 1196
Proud member of the mojoPortal team

Help support mojoPortal!
Add-on modules

Re: dev machine, multisite by hostname, feature list not populating on page edit

Hi. Look at this document, under "Assigning Features to sites."

Jamie

8/18/2010 12:20:09 PM
Gravatar
Total Posts 2

Re: dev machine, multisite by hostname, feature list not populating on page edit

Many thanks!

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.