multiple sites - host name does not work

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
7/30/2010 5:07:00 AM
Gravatar
Total Posts 9

multiple sites - host name does not work

hi,

I have created multiple mojo sites on my server. Site 1 works with url: ip/site1/. I have given the url: www.myportal.com to the site 2. But this server is already configured to open another site which is there since long ago (i think due to DNS entry). So when i type www.myportal.com, its opens up the old site rather than opening mojo site2. How do i deal with this problem?

 

AP

7/30/2010 9:04:47 AM
Gravatar
Total Posts 2187

Re: multiple sites - host name does not work

Hi,

You will have to adjust your DNS to point to the correct IP address for the domain name you are using. Further, I am not sure your configuration is going to work because it seems that you have installed mojoPortal in a virtual directory. Regardless of that, you need to have DNS configured properly before your site is going to work.

Thanks,
Joe D.

7/30/2010 9:51:48 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: multiple sites - host name does not work

If you have multiple sites using the same ip address you would also need to to configure IIS host headers so that IIS knows which site is supposed to handle the request.

This video may also help you

http://www.mojoportal.com/video-hosting-multiple-sites-based-on-host-name.aspx

Hope it helps,

Joe

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.