Can't log in to second site added to mojoPortal install at reliablesite.com

If you have questions about using mojoPortal, you can post them here.

You may want to first review our site administration documentation to see if your question is answered there.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
11/2/2009 10:18:29 PM
Gravatar
Total Posts 190

Can't log in to second site added to mojoPortal install at reliablesite.net

Hi All,

Has anyone tried hosting a multiple site installation with reliablesite.net? I've had one site running there for some time with no problem, but I've tried to add a second site using the host header and adding a second website in the dotnetpanel that points to the web root folder of the first site. I can navigate to the second site just fine and I get the new skin with the default mojoPortal home page, but none of my logins work. If anyone has any thoughts on this one I would appreciate it. I have the portal version 2.3.2.7 MSSQL (2005).

Thanks,

John

11/3/2009 3:51:13 PM
Gravatar
Total Posts 190

Re: Can't log in to second site added to mojoPortal install at reliablesite.com

Anybody?

11/3/2009 4:13:37 PM
Gravatar
Total Posts 2186

Re: Can't log in to second site added to mojoPortal install at reliablesite.com

The new site will use it's own logins. Have you tried admin@admin.com and password admin?

Thanks,
Joe

11/3/2009 4:23:01 PM
Gravatar
Total Posts 190

Re: Can't log in to second site added to mojoPortal install at reliablesite.com

Oh yea! I was just looking in the database for clues and realized that very thing and logged in with it. I was thinking that my admin login for the primary site would get me in the new one (for some reason.) But thanks Joe. That was a good call.

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.