no css loaded

A place for discussion about skinning and design. Before posting questions here you should review the documentation about creating skins.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
12/27/2008 4:50:08 AM
Gravatar
Total Posts 38

no css loaded

Hi,

I cannot see mojoPortal pages with css; I just see html.

I guess this

<link href='http://my-ip/mojoportal/Data/Sites/1/skins/styleshout-techmania/csshandler.ashx?skin=styleshout-techmania&amp;config=style.config&amp;add=' type='text/css' rel='stylesheet' />

to be the guilty line.

But if I create an html file with source code of http://my-ip/mojoportal/Default.aspx and copy the content of

http://my-ip/mojoportal/Data/Sites/1/skins/styleshout-techmania/csshandler.ashx?skin=styleshout-techmania&amp;config=style.config&amp;add=

into a <style type="text/css"> tag, I can see styles.

I cannot imagine why. Ideas?

Thanks,

LB

12/27/2008 5:05:21 AM
Gravatar
Total Posts 38

Re: no css loaded

Maybe a problem with styleshout-techmania skin, because if I change skin, for example to dcarter-bluespring, I can see style.

Regards,

LB

12/27/2008 7:03:02 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: no css loaded

Have you tried clearing the browser cache? It could have cached an empty or bad version of that particular skin. I don't think there is anything wrong with the skin itself.

You can paste the url for the skin right into the browser address and see if you see the css in the browser.

Best,

Joe

12/27/2008 11:02:22 AM
Gravatar
Total Posts 38

Re: no css loaded

Thanks, I cleared browser cache, now it works

12/28/2008 5:32:49 AM
Gravatar
Total Posts 38

Re: no css loaded

Just for knowledge, it was a problem related to http://mono-project.com/DllNotFoundException on retrieving http://my-ip/mojoportal/Data/Sites/1/skins/styleshout-techmania/csshandler.ashx?skin=styleshout-techmania&amp;config=style.config&amp;add=

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.