Upgrade to 2.6 - Multi-Tenancy with folders not working

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

7/27/2021 9:26:59 AM
Gravatar
Total Posts 55

Upgrade to 2.6 - Multi-Tenancy with folders not working

I upgraded 2.5 to 2.6 and now previous sub-sites using folder mapping is not working. Getting 'Not allowed to view to view this content' errors, even with site admin account. Inserted this as suggested in user.config file: <add key="AllowMultipleSites" value="true" /> <add key="UseFoldersInsteadOfHostnamesForMultipleSites" value="true" />

With that, I jumped up to 2.7 with the same issue still occuring. 

Here is our system info

mojoPortal Version2.7.0.0 MSSQL

Operating SystemMicrosoft Windows NT 10.0.14393.0

ASP.NET Info4.0.30319.42000 Running in Full Trust

Server Time ZoneEastern Daylight Time

Server Local Time(GMT -4) 7/27/2021 10:24:52 AM

Greenwich Mean Time (GMT/UTC)7/27/2021 2:24:52 PM

Also, sub-sites seem to push user to re-authenticate but once user re-authenticates, same permissions error occurs.

Any help would be appreciated.

7/28/2021 2:36:44 PM
Gravatar
Total Posts 55

Re: Upgrade to 2.6 - Multi-Tenancy with folders not working

I figured out the issue. Goes back to LDAP authentication not working from main site to sub sites. This entry in web.config fixes it:

<add key="UseRelatedSiteMode" value="true" />

Refer back to a 2009 forum discussion on the same issue:

https://www.mojoportal.com/Forums/Thread.aspx?pageid=5&t=3545~1