Validation of viewstate MAC failed

This forum is only for questions or discussions about working with the mojoPortal source code in Visual Studio, obtaining the source code from the repository, developing custom features, etc. If your question is not along these lines this is not the right forum. Please try to post your question in the appropriate forum.

Please do not post questions about design, CSS, or skinning here. Use the Help With Skins Forum for those questions.

This forum is for discussing mojoPortal development

This forum is only for questions or discussions about working with the mojoPortal source code in Visual Studio, obtaining the source code from the repository, developing custom features, etc. If your question is not along these lines this is not the right forum. Please try to post your question in the appropriate forum.

You can monitor commits to the repository from this page. We also recommend developers to subscribe to email notifications in the developer forum as occasionally important things are announced.

Before posting questions here you might want to review the developer documentation.

Do not post questions about design, CSS, or skinning here. Use the Help With Skins Forum for those questions.
2/15/2021 9:26:39 AM
Gravatar
Total Posts 17

Validation of viewstate MAC failed

Hi,

I made a few sites with MojoPortal a long time ago, I had to move all the sites now to a new server 2012 -> 2019.
Asp.net version is 4.8 - All of them has a machine key in the web.config but paswords are not encrypted in the database

 

Some of the sites are working completely but 3 of them are working but I have a issue when we try to logon, i get:


Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.
 

Did alot of searching but can't find why one site is working and the other not...

:(

 

Thanks for any tips!