Can't login as Admin after new installation

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

9/11/2017 3:07:10 AM
Gravatar
Total Posts 1

Can't login as Admin after new installation

Hello I can't login to the admin-Panel with the standard credentials (admin@admin.com ...)

 

The database-Entries seeming to be ok (mp_Sites, mp_Users). The cookies are being saved. A deletetion of the db and new install made no progress.

 

I'm using a Windows 7 Pro 64 Bit PC, with IIS 7.5, ASP.NET 4.0. I downloaded "Progress Telerik Fiddler Web Debugger"

 

I tried on Google Chrome and Mozilla Firefox.

9/11/2017 11:16:44 AM
Gravatar
Total Posts 73
Community Expert

mojoPortal Hosting & Design @ i7MEDIA!

Re: Can't login as Admin after new installation

Hello,

mojoPortal requires ASP.NET 4.5 (and will only support ASP.NET 4.6.2 in the upcoming release) so please verify that you have the correct ASP.NET version.

Have you checked the log for any errors? The log file is in Data/currentlog.config.