Unable to Add Blog Posts

If you have questions about using mojoPortal, you can post them here.

You may want to first review our site administration documentation to see if your question is answered there.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
2/11/2016 1:18:47 PM
Gravatar
Total Posts 5

Unable to Add Blog Posts

Hi!

I am new to Mojo Portal and the site owner! We had a 3rd party develop this for us and are no longer in contact with them.

I am unable to Add Posts to our blog.  I can get to our page website\Blogs and can see the Settings, Add Posts, and Administration links.  I can successfully get into both the settings links and the Administration links.  When I click on Add Post, I get a  generic Runtime Error: 

Server Error "/"  in Application

My web.config  already has <customErrors mode="Off"/>.  However, I am not getting any further details from the error message.  We are on SQL Server and .net. I also checked the currentlog.config file in my Data folder and is empty.

I would appreciate your help so we can start using the blogs feature. Thanks!

 

2/12/2016 9:37:15 AM
Gravatar
Total Posts 1992

Re: Unable to Add Blog Posts

Hi,

This is odd because the errors should be caught by mojo and logged. Can you post your mojoPortal version? (Go to Administration > System Information).

Thanks,
Joe D.

2/12/2016 10:30:42 AM
Gravatar
Total Posts 5

Re: Unable to Add Blog Posts

Joe,

Thanks for your reply!  Here is the system Information

System Information

mojoPortal Version 2.4.0.4 MSSQL

Operating System Microsoft Windows NT 6.0.6002 Service Pack 2

ASP.NET Info v4.0.30319 Running in Partial Trust

Server Time Zone Mountain Standard Time

Server Local Time (GMT -7) 2/12/2016 9:28:52 AM

Greenwich Mean Time (GMT/UTC) 2/12/2016 4:28:52 PM

Feature Versions

FeatureSchema Version

blog2.6.1.7

contactform0.0.0.6

eventcalendar0.0.0.6

feed-manager1.0.1.1

forums2.2.0.5

imagegallery0.0.0.8

kdmediaplayer1.0.0.1

linksmodule1.0.0.9

pollfeature-byChristianFredh0.0.0.5

sharedfiles1.0.0.0

surveyfeature1.8.0.0

webstore0.0.7.3

2/12/2016 8:07:26 PM
Gravatar
Total Posts 1992

Re: Unable to Add Blog Posts

There is a good chance that someone has modified something they shouldn't have modified. If you have access to the server you can check the event viewer for asp.net errors related to your site. If you don't have access to the server, I suggest upgrading to the latest release (2.4.0.9) following the instructions here.

HTH,
Joe D.

2/27/2016 5:05:08 PM
Gravatar
Total Posts 5

Re: Unable to Add Blog Posts

Joe,

In the upgrade process in the order of copying files ' All other FIles and Foders' ...

I have already copied the

  1. Setup folder
  2. ClientScript folder
  3. Data folder

Am I going to copy every other unzipped folder from the install to the site before we run the default page?

Sorry, I am a newbe to this...

Thanks!

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.