can't get editor control to work

This forum is only for questions or discussions about working with the mojoPortal source code in Visual Studio, obtaining the source code from the repository, developing custom features, etc. If your question is not along these lines this is not the right forum. Please try to post your question in the appropriate forum.

Please do not post questions about design, CSS, or skinning here. Use the Help With Skins Forum for those questions.

This forum is for discussing mojoPortal development

This forum is only for questions or discussions about working with the mojoPortal source code in Visual Studio, obtaining the source code from the repository, developing custom features, etc. If your question is not along these lines this is not the right forum. Please try to post your question in the appropriate forum.

You can monitor commits to the repository from this page. We also recommend developers to subscribe to email notifications in the developer forum as occasionally important things are announced.

Before posting questions here you might want to review the developer documentation.

Do not post questions about design, CSS, or skinning here. Use the Help With Skins Forum for those questions.
This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
8/11/2014 4:18:51 AM
Gravatar
Total Posts 10

can't get editor control to work

Hi all,

I have problem, i can't get value from editor control.when I set editor to CKEditor, it works. but TinyMCE, it does not work.

please help.    

SiteUtils.SetupEditor(txtThumbnailUrl);
txtThumbnailUrl.WebEditor.ToolBar = ToolBar.ForumWithImages;

8/11/2014 11:00:02 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: can't get editor control to work

you should copy the code of an existing feature more closely, you are not using the correct overload of SetupEditor, and you should make sure you call SetupEditor during OnInit or OnPreInit of the page

SiteUtils.SetupEditor(txtThumbnailUrl, false, this);

you can set other properties on the editor like toolbar in pageload but the editor must be initialized sooner.

 

8/11/2014 8:41:28 PM
Gravatar
Total Posts 10

Re: can't get editor control to work

Thank Joe, it works.

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.