Settings

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
2/14/2014 7:02:41 AM
Gravatar
Total Posts 118

Settings

Hi, 

web.config has custom errors set to off, but each time I click on settings I get the friendly error. 

2/14/2014 7:45:34 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Settings

as explained in Basic Troubleshooting, that means there is a typo or mistake in Web.config, it fails to load web.config therefore that setting is not applied.

2/14/2014 7:46:25 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Settings

also make sure there is not any extra web.config files in sub folders such as in the /Admin folder

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.