IIS 8 on Windows server 2012

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
6/13/2013 10:06:57 AM
Gravatar
Total Posts 26

IIS 8 on Windows server 2012

Hi

I'm currently running several sites with out any problems on Windows server 2008, Framework 4.5, Postgresql 9.1 and mojoportal 2.3.9.5

I've been asked to move to Windows 2012 and IIS8, so I set up a test environment and configured one of the sites. BUT I get an immediate 'Internal 500 error', when I attempt to open the site

Any ideas of what could be causing this.

6/13/2013 10:14:02 AM
Gravatar
Total Posts 1188
Proud member of the mojoPortal team

Help support mojoPortal!
Add-on modules

Re: IIS 8 on Windows server 2012

Start with Basic Troubleshooting to identify the underlying issue. I have a development site up and running on Windows Server 2012, and it's working great.

6/13/2013 11:10:27 AM
Gravatar
Total Posts 26

Re: IIS 8 on Windows server 2012

Hi Found the problem

You now have to specifically enable use of ASP.NET under IIS roles and features - thats new

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.