no lightbox after update to 2.3.9.6

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
4/6/2013 8:08:20 AM
Gravatar
Total Posts 11

no lightbox after update to 2.3.9.6

the image gallery dont have a lightbox effekt after update

4/6/2013 8:47:53 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: no lightbox after update to 2.3.9.6

See Important Skin Changes, you probably need to add the jquery compatibility plugin

If the problem persists after doing that please post a link to the site so we can see the problem.

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.