All forum RSS feeds are empty

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
4/3/2013 3:33:47 PM
Gravatar
Total Posts 18

All forum RSS feeds are empty

Windows 8

Web server Microsoft-IIS/7.0
HTTP response code 200
Server Address http://neilg.eshf.info
cache-control private
connection close
content-length 25954
content-type text/html; charset=utf-8
date Wed, 03 Apr 2013 20:22:29 GMT
server Microsoft-IIS/7.0
x-aspnet-version 4.0.30319
x-powered-by ASP.NET Running in Full Trust
Operating SystemMicrosoft Windows NT 6.0.6002 Service Pack 2

mojoportal-2-3-9-6-sqlce-net40

 

OK I'm stuck and I need some help. I've created blogs and forums, both with RSS feeds, the blog feeds are OK but the forum feeds are empty! I've searched the forum & found nothing so I'm guessing it's a setting I'm missing, any advice please would be most welcome?

I've looked/searched the forum, had a look through the site administration documentation, also tried the feeds via feedburner & feed aggregator but with the same results (or lack of).

I reinstalled mojoPortal Version2.3.7.0 and forum & blog feeds are A OK???
 

4/3/2013 3:50:40 PM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: All forum RSS feeds are empty

Is your forum at a public url where I could see the problem?

4/3/2013 3:53:21 PM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: All forum RSS feeds are empty

Are there any errors being logged that look related? See Administration > System Log in your site

4/3/2013 4:02:46 PM
Gravatar
Total Posts 18

Re: All forum RSS feeds are empty

Hi there,

Appreciate you getting back to me.

There where no error in the log. I'll need to re-install 2-3-9-6 first then I'll post up links plus any log items. 

I'll get right on it.

4/3/2013 11:00:02 PM
Gravatar
Total Posts 18

Re: All forum RSS feeds are empty

Here are the links,

Forum 1

Forum 1.1

Forum 1.1.1

Forum 2

Blog 1

Blog 2

and the whole system log is here from install to reading of last blog. I'm appreciative of your time spent looking into this.

4/4/2013 7:58:31 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: All forum RSS feeds are empty

Ok, I was able to reproduce this problem on my local machine using SQL CE. When I stepped through the code to see what was happening the view roles for the page was empty string so it was filtering out all posts. I went to page settings for the forum page and under security update so that "All Users" is checked (previously nothing was checked). After that my feed was populated.

See if that is the problem on yours as well. 

4/4/2013 8:19:01 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: All forum RSS feeds are empty

Ok, I also found an error in the date filtering logic for the forum feed in sql cs that was causing it to filter out newer posts. I've patched the 2.3.9.6 sql ce package. The only updated file is /bin/mojoPortal.Features.Data.dll

​Hope that helps,

Joe

4/4/2013 12:51:53 PM
Gravatar
Total Posts 18

Re: All forum RSS feeds are empty

Outstanding! Thank you for the fix & particularly for the speed of reply.

 

4/5/2013 3:57:10 AM
Gravatar
Total Posts 31

Re: All forum RSS feeds are empty

So what's your blog problem?  I am in Windows 7 and using the latest 2.3.9.6 but found no problem for forum blog....

4/5/2013 7:29:03 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: All forum RSS feeds are empty

This problem only affected the sql ce package of mojoPortal 2.3.9.6 and that package has now been patched to fix it. There was no problem with the blog there was a problem only with the rss feed for the forum.

4/5/2013 8:27:55 AM
Gravatar
Total Posts 31

Re: All forum RSS feeds are empty

Thanks Joe.

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.