mojoPortalSkinExporter41

A place for discussion about skinning and design. Before posting questions here you should review the documentation about creating skins.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
2/8/2013 8:09:32 AM
Gravatar
Total Posts 28

mojoPortalSkinExporter41

Hi all;
I get this error when I export out.
Thank you in advance for your interest.

-------------------------------------------------------

Template name: mojoPortal Skin
Template ID: mojoPortal
Exception; Message: SyntaxError: Unexpected token '<'; Url: ; Line number: 0; 

-------------------------------
Artisteer: 4.1.0.59782
MDYwMS0yRTNGLTAyNjctMzhGOC02N0ZE
Artisteer folder: C:\Program Files (x86)\Artisteer 4.1\Library
OS: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1
CurrentCulture: tr-TR / Turkish (Turkey)
Installed FlashPlayer version: 11.5.502
BuildType: Multiprocessor Free
Caption: Microsoft Windows 7 Professional 
CodeSet: 1254
CountryCode: 90
CreationClassName: Win32_OperatingSystem
CSCreationClassName: Win32_ComputerSystem
FreePhysicalMemory: 1553Mb
FreeSpaceInPagingFiles: 5800Mb
FreeVirtualMemory: 6886Mb
OSLanguage: 1055
TotalVirtualMemorySize: 12151Mb
-------------------------------------

15:06:20 - ERROR - Comp=D24JK62J - PID=5832 - Time=00:02:02.0744 - Thread=1 - Exception occured while getting export. name = art41, templateId = mojoPortal, zipArchive = False, sampleData = False. Exception message = Export Error in mojoPortal plugin 
 - Stack:ThreadContext.RunMessageLoop => ThreadContext.RunMessageLoopInner => ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop => UnsafeNativeMethods.DispatchMessageW => NativeWindow.Callback => TimerNativeWindow.WndProc => Timer.OnTick

2/8/2013 8:31:38 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: mojoPortalSkinExporter41

Hi,

It does not crash for me using the .artx file that you emailed to me, it exported just fine on my machine.

Possibly it is a bug in Artisteer related to CurrentCulture: tr-TR / Turkish (Turkey)

Best,

Joe

2/8/2013 9:26:14 AM
Gravatar
Total Posts 28

Re: mojoPortalSkinExporter41

Hi joe

I changed the regional settings, but the problem is the same
Artisteer Condition notice.

Case Summary
Case Id 123 505
Type Other
Status New
summary mojoPortalSkinExporter41
Description https://www.mojoportal.com/Forums/Thread.aspx?pageid=5&t=11332 ~ 1
Date Created 2013-02-08 7:20:48
Last Updated 2013-02-08 7:20:48

-----------------------------------------

Artisteer: 4.1.0.59782
MDYwMS0yRTNGLTAyNjctMzhGOC02N0ZE
Artisteer folder: C:\Program Files (x86)\Artisteer 4\Library
OS: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1
CurrentCulture: en-US / English (United States)
Installed FlashPlayer version: 11.5.502
BuildType: Multiprocessor Free
Caption: Microsoft Windows 7 Professional 
CodeSet: 1252
CountryCode: 1
CreationClassName: Win32_OperatingSystem
CSCreationClassName: Win32_ComputerSystem
FreePhysicalMemory: 3301Mb
FreeSpaceInPagingFiles: 6016Mb
FreeVirtualMemory: 9163Mb
OSLanguage: 1055
TotalVirtualMemorySize: 12151Mb

 

2/8/2013 9:30:16 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: mojoPortalSkinExporter41

I have no idea. Do you get an error if you export it using other plugins?

As I said it does not cause an error on my system so it doesn't seem like something I can fix.

2/8/2013 9:32:34 AM
Gravatar
Total Posts 28

Re: mojoPortalSkinExporter41

Thank you

3/17/2013 4:52:46 PM
Gravatar
Total Posts 3

Re: mojoPortalSkinExporter41

I just installed Artisteer 4.1 and the mojoportal exporter.  I am getting the exact same error message.  Did you find a solution?

thanks

4/30/2013 10:35:51 AM
Gravatar
Total Posts 58

Re: mojoPortalSkinExporter41

Same problem here I'm afraid.  

My colleague had it giving the error when trying to export from his laptop; he's been using this to generate Artisteer 4.1 skins for some time and swears that nothing has changed/been installed etc.

When I tried to load the artisteer file on my desktop machine it complained that I had old version of Artisteer so I upgraded to 4.1, downloaded & installed the mojoportal exporter for 4.1.  Now my desktop machine gives the same problem.  I also get the error if I just fire-up Artisteer create a new (un-tampered with) template and export.

I don't get the problem if I export to Blogger, DNN etc, or do a generic website export.

Any ideas?

Thanks

Ian

4/30/2013 11:35:31 AM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: mojoPortalSkinExporter41

Artisteer provides a set of tests for plugin developers and our plugin passes all the tests and no errors happen on my machines using the plugin so I'm not sure why some people encounter this problem.

I know of someone else who had this problem and they contacted Artisteer for support and were provided with an updated build of Artisteer that solved the problem. I would suggest that anyone else who encounters this problem do the same thing and contact Artisteer support.

Hope that helps,

Joe

5/23/2013 12:20:09 PM
Gravatar
Total Posts 58

Re: mojoPortalSkinExporter41

Just to let you know that I've reported my problem (in detail, with attachments) to Artisteer and they've been no help whatsoever.  Can you give any details of the person who got the fixed build, because this is becoming a real pain for us!

I've pasted the thread from the Artisteer site below - attachments available on request!

Case Id 133915 
Type Bug/Issue
Status Waiting for Support 
Summary Error when exporting
Description CMS used: MojoPortal 

I had been using Artisteer 4.0 with no problems, and using the Mojoportal Artisteer Skin exporter for 4.0.

I then upgraded to Artisteer 4.1 and tried to use the Artisteer Skin Exporter for 4.1 (attached), but it fails giving the attached error message.
This happens even with an unmodified artisteer design.
I've attached the one that I've been using, which is still pretty unmodified.

I raised a query on the MojoPortal support site but it seems that the problem is not common to everybody and teh plugin (attached) passes all your tests.
Here's a reference to the forum containing our query.


http://www.mojoportal.com/Forums/Thread.aspx?pageid=5&t=11332~1 

The exporter does seem to work on some of our older artx files so it seems to perhaps be a problem with newly created ones.

This is obviously a showstopper for us so any quick help you can give would be greatly appreciated, and there are many other in the MojoPortal community who may also benefit.

Thanks

Ian




Date Created 2013-05-11 3:12:39
Last Updated 2013-05-23 9:15:52

 

Past communication for this case

Date 2013-05-13 4:50:00
Status Waiting for Customer
Response Hi Ian,

Mojoportal plug-in was created by some third-party developers, but not by Artisteer team.
Therefore we don't provide support on it.
Please contact Mojoportal support for more information on the issue.

Best regards,

Elvira B
Extensoft, Inc.
/ Artisteer
Artisteer - The Automated Web Designer
http://www.artisteer.com
Twitter: http://twitter.com/ArtisteerTeam

 

Date 2013-05-23 9:15:52
Status Waiting for Support
Response Hi Elvira,

The Mojoportal plug-in checks OK in your checker software, and the export works OK for some people so they've correctly directed me back to you.

I was told that others have had the same problem and you were able to send them a fix - is that correct? 

Thanks

Ian

 

5/23/2013 12:42:06 PM
Gravatar
Total Posts 18439

Re: mojoPortalSkinExporter41

Hi Ian,

I've emailed the person who previously was helped with this problem by Artisteer with a link to this thread asking him if he can be of any help. Maybe if he can provide the ticket number where they helped him it might trigger them to help you if they can see that the problem has come up before and been solved on their end.

Best,

Joe

5/23/2013 1:24:38 PM
ABM
Gravatar
Total Posts 34

Re: mojoPortalSkinExporter41

Hi, all. I had a similar problem and reported it to Artisteer support. They were quick in replying with an unofficial build of Artisteer that solved my problem. Since it's unofficial, I don't feel comfortable releasing it into the wild. Notwithstanding licensing concerns, since I don't know the cause and resolution of the problem, I wouldn't want to cause any additional problems if your problem isn't exactly the same as mine taking into account different versions of the OS, Artisteer, MojoPortal, etc.

I will provide my Artisteer support case number in hopes that someone reporting the same error can reference it and get a quick resolution.

My case number is 130840 and I was given build 4.1.0.60046 on 4/10/13. Good luck!

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.