Anybody has the build problem with the latest source code?

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

This thread is closed to new posts. You must sign in to post in the forums.
2/13/2014 11:18:20 PM
Gravatar
Total Posts 31

Anybody has the build problem with the latest source code?

Hi I just downloaded the latest Mojoportal source code from TortoiseHG and open the solution file in my local machine.  Everything goes well however, when I build the solution there are two errors popping up which directs to the specific file:

Error 25 Source file 'C:\Projects\HeneeStudio\mojoPortal.Features.UI\Blog\Controls\PublicationAccessSetting.ascx.cs' could not be opened mojoPortal.Features.UI

Error 26 Source file 'C:\Projects\HeneeStudio\mojoPortal.Features.UI\Blog\Controls\PublicationAccessSetting.ascx.designer.cs' could not be opened mojoPortal.Features.UI
 

It seems that I missed downloading these two aspx files, Does anybody has the same problem with me now? If so, how to fix this problem?  I am using windows 7 and Visual Studio 2010 sp1 now.

Thanks for helping!
 

2/14/2014 6:32:18 AM
Gravatar
Total Posts 18444

Re: Anybody has the build problem with the latest source code?

Thanks for letting me know. It should be fixed now if you pull the latest changes again

2/14/2014 2:39:04 PM
Gravatar
Total Posts 31

Re: Anybody has the build problem with the latest source code?

Thanks.

You must sign in to post in the forums. This thread is closed to new posts.