Installing & Upgrading

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Possible Medium Trust Issue ksayre 3567 2 9/5/2007 8:23:56 AM
ksayre
  Permissions Problem? Rob H 2577 2 9/2/2007 8:59:28 AM
Rob H
  MojoPortal on RealValueHosting servers Tomasz Cieplak 2660 4 9/2/2007 8:52:10 AM
Joe Audette
  Initial Installation Setup Error: XML Parsing Error: no element found ksayre 6363 12 8/31/2007 3:15:40 PM
ksayre
  Remote SQL Server Installation M0le 4487 7 8/29/2007 2:56:32 PM
Joe Audette
  SqlException accessing mojoPortal Setup xjade 3109 3 8/28/2007 6:45:27 PM
xjade
  Parse error on installation jplatter 2847 2 8/27/2007 5:48:08 PM
jplatter
  go-daddy "not allowed by the security policy" DaleEMoore 9513 3 8/20/2007 7:08:37 AM
Joe Audette
  PolicyException, cannot load assembly Mono.Data.Sqlite on hosted server federico 6596 2 8/18/2007 5:36:11 PM
federico
  go-daddy "Could not load file or assembly" DaleEMoore 4835 0 8/16/2007 8:09:02 PM
DaleEMoore
  Setup - Weird XML error progrmr 2648 2 8/15/2007 12:14:16 PM
progrmr
  Second Site does not work after upgrading to 2.2.3.8 amano 2803 4 8/15/2007 6:59:57 AM
amano
  Poll Feature SQL Scripts error. Asad Samarian 2762 2 8/12/2007 11:57:30 AM
Asad Samarian
  New Install - mp_SiteFolder_Exists Error Aaron W 3074 7 8/11/2007 10:30:23 PM
tjwise
  /setup/default.aspx stays empty BertHerngreen 7500 22 8/10/2007 4:35:57 PM
federico
  NullreferenceException with SQLite chris_at 3240 2 8/8/2007 2:09:45 PM
chris_at
  Schema Upgrade Error ? while clean installation amano 3124 7 8/8/2007 8:30:09 AM
Joe Audette
  deploying version 2.2.3.3 metafedora 2522 2 8/7/2007 3:15:35 PM
metafedora
  Installing the Postgres + Mono package bnickel 2739 4 8/1/2007 7:56:28 PM
bnickel
  Unrecognized configuration section 'xhtmlConformance' FaithFux 7368 1 7/19/2007 7:06:07 PM
Joe Audette