Installing & Upgrading

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Problem connecting to DB on Medium Trust emtwo 1700 1 2/19/2010 12:25:39 PM
emtwo
  Windows 7 RC 64bit installation problem assandri 9976 2 2/18/2010 1:41:49 PM
homish
  Data folder with another name mr.bundgaard 1607 0 2/17/2010 6:57:24 PM
mr.bundgaard
  "Server Error in '/' Application." when attempting to upgrade lrensing 3562 3 2/17/2010 1:44:43 PM
Joe Audette
  Graphics on new site showing as red x Robert Styles 2838 5 2/11/2010 9:34:19 AM
Robert Styles
  Cannot Install jquery UI files locally Tomas 2810 2 2/10/2010 9:02:41 PM
Tomas
  password problem?! Hanzie 2441 5 2/10/2010 11:24:33 AM
Hanzie
  Timeout Expired on big site SkySandy 2311 9 2/8/2010 10:39:56 AM
SkySandy
  Example RSS entries ejbrennan 1915 1 2/7/2010 8:08:39 AM
Joe Audette
  2336 mssql deployment build error kinzie 2023 2 2/6/2010 9:09:10 PM
kinzie
  IIS 5.1 suitable for MojoPortal ?? Hanzie 2366 3 2/5/2010 6:36:33 PM
Madjack
  Build failed, Could not load type 'mojoPortal.Web.ContactUI.MessageListPage'. Alexei 3120 1 2/5/2010 12:01:34 PM
Joe Audette
  LDAP with A/D not working NetArchitect 3630 9 2/5/2010 8:31:46 AM
andrewellis1988
  Using images in my blog with livewriter ejbrennan 2103 4 2/4/2010 3:38:10 PM
ejbrennan
  Installation error Emil 2126 1 2/3/2010 2:50:00 PM
Joe Audette
  Install problems with MySql (local db) iis 6.0 3.5 SP1 cobera_Az 3297 5 2/2/2010 9:55:36 AM
Joe Audette
  E-mail settings in combination with IIS Hanzie 2389 2 1/31/2010 1:23:49 PM
Hanzie
  I need an idiots guide to upgrading! dawnbrayford 1796 1 1/28/2010 1:47:39 PM
Wei Li
  Configuration error in web.config when installing on ISS 6 Hanzie 2466 2 1/28/2010 5:51:34 AM
Hanzie
  Missing KEY icon link to Administration menu Grimoire 2612 3 1/26/2010 1:32:14 PM
Grimoire