Installing & Upgrading

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
first time install using mysql database Robotuner 2701 2 7/21/2010 8:44:49 AM
Joe Audette
Creating website in New Culture Ramesh 2028 0 7/17/2010 12:02:45 PM
Ramesh
Upgrade to latest version David Allen 2564 1 7/17/2010 8:01:15 AM
Joe Audette
Me too: Medium trust on godaddy wes 3494 6 7/16/2010 1:04:21 PM
wes
Difficulty installing mojo portal on Ubuntu 10.04 anietieobong 1974 0 7/16/2010 10:10:35 AM
anietieobong
Multiple sites based on both, host and folder names? Stephan 2700 6 7/16/2010 8:27:02 AM
Joe Audette
MySQL problem Snowman 2231 1 7/15/2010 6:04:07 AM
Joe Audette
HELP: Error Message first time i run default.aspx gmacri 3078 3 7/8/2010 8:48:06 AM
gmacri
What is the latest version that supported asp.net 3.5 not 3.5sp1 gmacri 2174 1 7/8/2010 6:52:04 AM
Joe Audette
error creating new pages after a new install sbrown 2462 3 7/6/2010 11:08:12 AM
Joe Audette
Issue with page settings after upgrade. emtwo 2742 2 7/6/2010 7:06:28 AM
emtwo
system can't find Mono.Web.dll ansergeyg 3217 1 7/6/2010 7:02:16 AM
Joe Audette
Database password error j.zemanek 4615 4 7/1/2010 7:16:15 PM
Jamie E
Trouble Configuring Mail nickka 4047 5 6/25/2010 8:31:10 AM
Itvaluesolutions@live.com
slight deployment problem.. Zerq 2569 3 6/25/2010 6:46:36 AM
Joe Audette
Login.aspx returns error on first use Jeremy Ramos 5709 4 6/24/2010 11:28:19 AM
Cesar Cabrales
error on web config section solaris 9243 4 6/24/2010 9:57:20 AM
rafael
PDTHandler is Blank nickka 2448 1 6/21/2010 8:58:31 AM
Joe Audette
no skins? celticJedi 9001 18 6/19/2010 6:48:27 AM
Joe Audette
theme/skin on new install / quickstart video neededandwanted 7523 5 6/17/2010 7:11:48 AM
Joe Audette