Installing & Upgrading

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Site down: "Could not load file or assembly 'Microsoft.Web.Infrastructure' " sauro 11689 4 5/20/2011 12:36:00 PM
sauro
2.3.3.9 to 2.3.6.5 Jeff Duty 1949 3 5/19/2011 11:16:04 AM
Jeff Duty
Installation of PRO Features not working Lillnor 1947 2 5/18/2011 6:52:16 AM
Lillnor
Page features dissapeared? australianfingerlime 1872 2 5/14/2011 7:21:11 AM
Joe Audette
strange error installing 2.3.6.5 AndriaD 2237 2 5/14/2011 7:18:21 AM
Joe Audette
Outgoing email from contact form dtrack 5035 9 5/12/2011 10:01:12 AM
Joe Audette
'PK_ModuleDefinitions' problem Jan 2200 2 5/11/2011 2:16:36 AM
Jan
Unable to change skin. Please help Totem 2446 4 5/8/2011 1:13:04 PM
Totem
Flash in HTML content does not have menu Penguin360 3069 3 5/6/2011 2:46:31 PM
Penguin360
Bottom pane blocks the center pane Penguin360 1949 1 5/6/2011 1:40:32 PM
Joe Audette
Gallery images display issue Penguin360 3189 4 5/3/2011 8:27:40 AM
Penguin360
mojoPortal Setup (Database error?) RoyalMess 3705 6 5/2/2011 8:36:20 AM
Joe Davis
Email Settings RoyalMess 2163 4 5/1/2011 10:21:20 AM
RoyalMess
FormWizard Pro Error Erhan Ünsal 2115 4 4/29/2011 2:46:08 PM
Erhan Ünsal
Mail Configuration issue.. showstopper21us 2094 2 4/28/2011 11:58:08 PM
showstopper21us
Menu and Buttons not correctly displayed Wolfi 1498 0 4/28/2011 9:11:09 AM
Wolfi
Newsletter Configuration vincek 2093 2 4/27/2011 7:34:07 AM
vincek
Change the URL/Address for an existing MojoPortal site bink 2175 1 4/27/2011 7:22:08 AM
Joe Audette
UnauthorizedAccessException after moving sites to new server Speedbird186 2226 2 4/25/2011 10:32:55 AM
Joe Audette
[NovellSV] Correct Web.config problems tsilikovis@freemail.ru 2021 2 4/23/2011 6:27:16 AM
Joe Audette