Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Content Workflow not working with LDAP authentication technicaliti 1969 6 6/3/2010 11:51:42 PM
technicaliti
  PB with path config teknick 1710 3 6/2/2010 9:35:02 AM
Joe Audette
  FCK editor not visible topdog 1778 2 6/1/2010 5:06:56 PM
yeyo
  uploaded avatar can't be cropped at Internet Explorer 7 or 8 huchengtw 1791 2 5/31/2010 7:08:39 AM
Joe Audette
  Form validation errors hidden from user in Manage User steve1 1927 1 5/28/2010 8:41:35 AM
Joe Audette
  SQLite Mojoprofile bug Zerq 1652 6 5/27/2010 12:27:13 PM
Zerq
  Change Display Name Tooey 2122 1 5/27/2010 7:59:00 AM
Joe Audette
  Live Writer default comments ahope577 1578 2 5/26/2010 2:56:14 PM
ahope577
  Form Wizard Pro - Form submission problem ahope577 1821 8 5/26/2010 1:46:03 PM
ahope577
  rename page name doesn't modify url automatically huchengtw 2126 2 5/25/2010 8:02:47 PM
huchengtw
  Problem with Date Picker control on Blog edit entry page kkrueger 2117 1 5/25/2010 1:22:19 PM
Joe Audette
  Upload images to a gallery errors out alexander.yaremchuk 2041 3 5/24/2010 3:59:28 AM
alexander.yaremchuk
  Add new page problem alexander.yaremchuk 1706 4 5/24/2010 3:59:14 AM
alexander.yaremchuk
  Breadcrum bug Jan 1723 2 5/20/2010 2:05:55 PM
Jan
  SQLiteException on Add Blog page Daimond 2283 1 5/20/2010 1:33:00 PM
Joe Audette
  Blog Post topdog 1658 1 5/20/2010 9:28:25 AM
Joe Audette
  HTML Content: Hyperlinks don't work in Slideshow of Elements Diego Mora 5884 6 5/19/2010 8:15:20 AM
mschlaudraff
  Page name special character error Eric Stoffers 1768 1 5/19/2010 6:50:29 AM
Joe Audette
  User Time Zone David Allen 1915 2 5/19/2010 6:26:54 AM
David Allen
  CSS not rendering when using multiple skins TJ 2118 2 5/18/2010 8:17:50 AM
TJ