Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Accessing Blog settings results in a HttpParseException error Yves 578 4 10/24/2014 9:39:24 AM
Joe Audette
  eventcalendar Pro in home page IDI 612 1 10/22/2014 12:36:40 PM
Joe Audette
  eventcalendar pro and pencil or other IDI 715 4 10/22/2014 9:22:08 AM
IDI
  Upgrade to 2.4.0.4 error with MySql alexei.x 687 2 10/15/2014 12:33:09 AM
alexei.x
  Microsoft security bulletin MS14-057 Jamie E 581 0 10/14/2014 3:43:54 PM
Jamie E
  Link with anchor in a Forum - scroll stay at the top and it is impossible to see the menu Eduardo Montes 631 0 10/7/2014 11:59:43 AM
Eduardo Montes
  Feed Manager bug ABM 675 5 10/4/2014 2:49:17 PM
ABM
  After install Mobile Pro IE starting to give errors... mschlaudraff 543 1 9/28/2014 10:26:51 AM
Joe Audette
  Captcha control disappears when any post back occurs on page. albatross21 746 2 9/12/2014 12:46:36 PM
Joe Davis
  Register.aspx page error (AjaxControlToolkit) Diego Mora 1962 0 9/6/2014 4:11:51 AM
Diego Mora
  Form Wizard Pro 2.6.1.8 - Missing Info (CssClass in mojoportal.dbo.sts_WebFormQuestion) Diego Mora 826 2 8/22/2014 12:26:12 PM
Diego Mora
  Error Creating New Page MikeMick 608 1 8/18/2014 12:53:35 PM
Joe Audette
  error accessing blog post massimiliano 778 9 8/18/2014 8:39:40 AM
massimiliano
  fishy post detected with referer kph 851 2 8/12/2014 3:10:17 PM
kph
  Parser Error Message: Unknown server tag 'neatupload:inputfile'. hamidzebel63 832 3 8/11/2014 12:22:47 PM
Joe Audette
  error at first time open site massimiliano 747 1 8/9/2014 8:40:37 AM
Joe Audette
  error on update to last release massimiliano 1005 3 8/8/2014 4:50:16 PM
massimiliano
  Form Wizard Pro does not allow more than 1 file upload LH 873 5 8/2/2014 10:57:40 PM
LH
  Blog search is searching all blogs not just the one it is on CrispinF 862 2 7/29/2014 3:50:22 AM
CrispinF
  Form Wizard Pro Notification Template not include UserInfo vsi-spencer 1620 10 7/24/2014 12:57:14 PM
Joe Audette