Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Browse Server mschlaudraff 2509 5 6/24/2010 7:54:20 AM
Joe Audette
The HTTP verb POST used to access path '/' is not allowed. SkySandy 12579 4 6/23/2010 1:03:42 PM
xmlsteve
Urls with russian letters have incorrect redirection user78 2233 2 6/23/2010 2:44:37 AM
user78
Bing map always show up in the left corner of the browser Wei Li 3677 7 6/22/2010 2:22:13 PM
Joe Audette
Event ID 1309 posting comments to Blog Diego Mora 5445 2 6/21/2010 12:38:15 PM
Diego Mora
RPX bug with TimeZone Required During Registration davidgdean 2351 1 6/21/2010 11:17:49 AM
Joe Audette
Artisteer 2.4.0.27666 Skin issue loginitin 4460 6 6/21/2010 9:56:52 AM
loginitin
Breadcrumb oddity Mike Brake 2384 2 6/18/2010 3:03:50 PM
Mike Brake
Feed Manager - Items Per Page issue Diego Mora 1931 1 6/18/2010 11:12:55 AM
Joe Audette
Microsoft JScript runtime error: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 405 info@prave.fr 12281 7 6/17/2010 2:14:45 PM
Joe Audette
mojoportal.Web configured to use IIS John S 3981 11 6/17/2010 10:51:48 AM
alkos333
Url Manager Search Bug retroviz 1968 3 6/17/2010 9:11:57 AM
retroviz
Problem with "I promise to pay later" function dothenrik 3841 11 6/16/2010 4:14:00 PM
dothenrik
Blog: BlogView page and blogcenter-leftnav Joe Davis 2286 4 6/16/2010 1:56:06 PM
Joe Davis
FeedManager paging does not work retroviz 3592 11 6/16/2010 9:32:37 AM
mciccarone
issue categorie of blog diego_b 2046 2 6/15/2010 7:05:18 AM
diego_b
Draft Blog found on google Tim Butler 2165 3 6/15/2010 4:33:08 AM
Tim Butler
Problem completing transactions with Authorize.net elessa 3424 8 6/14/2010 2:36:25 PM
elessa
CustomProfile bug? sauro 2081 2 6/13/2010 10:44:09 AM
sauro
Cannot post anything to any html content MeDammit 2016 2 6/11/2010 9:42:26 AM
Rgiudicelli