Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Forum images - not visible foz604020 605 0 2/3/2015 8:06:20 AM
foz604020
Failed Rating louisp 553 0 1/28/2015 8:10:37 PM
louisp
Event Calendar Date foz604020 661 0 1/27/2015 4:57:06 AM
foz604020
Form Wizard Pro Error pappajohn 745 2 1/21/2015 2:53:30 PM
pappajohn
Editing the site under a shared SSL domain Rostbif 676 1 1/18/2015 7:37:14 AM
Joe Audette
little bug/improvement on shared files mic.ciotti@live.com 789 2 1/16/2015 8:10:42 AM
Joe Audette
jCrop width and height not working tylertrotter 820 4 1/13/2015 12:33:37 PM
tylertrotter
Tiny MCE does not load Dominique 857 1 1/13/2015 9:38:16 AM
Joe Audette
Closing CKEditor dialog in the blog scrolls the content to the top dadams 769 4 1/6/2015 5:13:20 PM
dadams
Custom CSS class field not saved in Formwizard Pro instruction block filip.beunens 681 0 12/26/2014 9:36:43 AM
filip.beunens
page not found and 404 mic.ciotti@live.com 678 1 12/21/2014 6:45:06 AM
mic.ciotti@live.com
404 error mic.ciotti@live.com 777 3 12/20/2014 8:15:28 AM
mic.ciotti@live.com
Users cannot log on - no error message gfitch 1028 3 12/18/2014 1:56:56 PM
gfitch
Searching for content with a colon returns no results Robbie Krieger 968 1 12/17/2014 8:31:32 AM
Joe Audette
Problems starting website Paul van Eijk 631 2 12/16/2014 5:36:38 PM
Paul van Eijk
Server Error Has Occurred NTSBDC 1850 16 12/14/2014 8:04:18 PM
Joe Davis
Multiple URLs in one line not handled by CSSHandler Todd Hansen 883 1 12/9/2014 9:43:45 AM
Joe Audette
"Open in New Window" doesn't work Todd Hansen 877 2 12/5/2014 2:39:33 PM
Joe Audette
excludefromrecentcontent not affected by ispublished in blog Stephen Gould 599 0 11/25/2014 10:13:43 AM
Stephen Gould
Error when uploading files Dominique 878 1 11/21/2014 7:33:43 AM
Joe Audette