Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
FormWizardPro multiple file uploads foz604020 737 0 2/23/2016 4:01:08 AM
foz604020
image gallery thumbnails not aligned massimiliano 720 0 2/11/2016 1:47:27 PM
massimiliano
500 error from webresourcehandler.axd after content added to the page Michael.Hohensee1 5530 2 2/4/2016 11:24:41 AM
Michael.Hohensee1
EncryptedTicket error bypassed didier 725 0 2/3/2016 9:58:28 AM
didier
Redirected to old path after renaming page nightly 842 1 2/1/2016 9:12:29 AM
Joe Davis
error with iframe mbarrette 589 0 12/18/2015 10:49:15 PM
mbarrette
No Parent Page List tylertrotter 718 0 12/17/2015 10:14:45 AM
tylertrotter
500 error after update on 12/6 thisisoli 718 1 12/7/2015 8:43:33 AM
Joe Audette
‘Clear Text’ to ‘Encrypted’ password format SFC John Gately 941 4 12/4/2015 1:18:21 PM
Joe Audette
Member List Paging TTI 576 1 11/9/2015 10:11:43 AM
TTI
mojoportal in not running Martor 750 2 11/8/2015 3:29:40 PM
Martor
Member List Pager TTI 608 0 10/30/2015 2:07:12 PM
TTI
Application pool problems Chris Quinn 690 5 10/15/2015 12:58:08 PM
Crispin
CKEditor - cannot view source using Edge browser Crispin 900 5 10/4/2015 3:00:15 PM
Crispin
301 redirect problem on "general settigs" mic.ciotti@live.com 489 1 10/3/2015 11:18:03 AM
mic.ciotti@live.com
Blog Images get disappeared Safal Maid 593 1 10/1/2015 3:12:11 PM
CrispinF
RSS feed address not using https when it should CrispinF 1492 0 10/1/2015 6:43:42 AM
CrispinF
Failed filedownload Lexer 1351 4 9/29/2015 4:06:25 AM
Lexer
Login email regex, long domain extension jthomas 778 4 9/23/2015 3:35:18 PM
jthomas
ScriptLoader.cs does not contain a definition for 'IncludeYuiDataTable' kaola 724 1 9/17/2015 9:30:04 AM
Joe Audette