Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  photo upload problem Samet Can 1420 1 10/22/2012 9:13:39 AM
Joe Audette
  User's Avatar in Blog Diego Mora 1439 1 10/22/2012 9:07:10 AM
Joe Audette
  Blog internal comment system not spam blocking Crispin 1608 4 10/21/2012 11:50:51 AM
Joe Audette
  Site Closed notes and queries Crispin 1531 1 10/20/2012 6:57:47 AM
Joe Audette
  Upgrade to mojoPortal v. 2.3.9.3 - New Internal Comment System - web.fulltrust.config Diego Mora 1899 1 10/20/2012 6:46:45 AM
Joe Audette
  E-mail issue with Forms Wizard Pro spivey 2730 4 10/18/2012 2:56:35 PM
Joe Audette
  User can access protected content using "search" function waltcomm 2862 15 10/18/2012 2:45:23 PM
Joe Audette
  Add Video Tracks Webmaster 1590 8 10/17/2012 12:04:53 PM
Joe Audette
  Upload Video File Post size error Webmaster 3272 12 10/17/2012 11:22:51 AM
Jamie E
  MySQL upgrade to 2.3.7.9 versuion failed alexei.x 1439 1 10/17/2012 9:19:20 AM
Joe Audette
  Broken link to the uploaded file Garikltd 1521 6 10/15/2012 3:10:00 PM
Garikltd
  SiteMembershipPro - Membership Definition not changed waltcomm 1509 6 10/12/2012 4:22:29 PM
Joe Audette
  Can't run user controls written in VB Seonyx 1853 3 10/10/2012 3:12:34 PM
Seonyx
  Show Users Waiting for Approval doesn't CrispinF 2043 4 10/8/2012 6:19:49 PM
Eric Stoffers
  New users needing approval don't show up Eric Stoffers 1276 0 10/8/2012 5:51:24 PM
Eric Stoffers
  Build Deployment Package Error jinbo 3310 6 10/8/2012 2:18:03 PM
Joe Audette
  Can't Login to my Site After Creating a New Site dvandenh 1374 1 10/4/2012 5:19:14 AM
dvandenh
  Form Wizard Pro custom class Isaac Hall 1481 1 10/4/2012 5:17:41 AM
Joe Audette
  Bottom Admin panel broken after latest Chrome update dkreviews 1820 5 10/3/2012 12:40:19 PM
Kerry
  JPlayer Media URL Could not be Loaded Webmaster 5231 1 9/28/2012 2:04:25 PM
Joe Audette