Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Installing mojoportal into Window Azure ioriyong 1958 5 1/3/2013 5:13:37 PM
Joe Audette
Site Statistics Panel Problem buyonaut 1454 2 12/27/2012 4:48:58 AM
buyonaut
Registration Redirect davidgdean 5723 10 12/26/2012 6:03:02 AM
Joe Audette
Form Wizard Pro hsindrup 1424 4 12/20/2012 5:04:53 PM
hsindrup
Fresh Installation causing server errors. CraigT 6154 31 12/20/2012 7:01:33 AM
CraigT
After adding a link in List/Links a white page come up. Foppa 1071 0 12/19/2012 5:58:54 PM
Foppa
Site Analytics Pro Ken Van Gilbergen 1385 5 12/19/2012 1:51:39 PM
Ken Van Gilbergen
Error when add post to blog Foppa 1728 3 12/19/2012 9:51:19 AM
Joe Audette
Shared files - Ordering foz604020 1266 1 12/19/2012 8:32:24 AM
Joe Audette
Problem with Blog module shoule@medbuy.ca 3551 4 12/18/2012 5:58:20 PM
Igor145
301 Redirect issue Jamie E 1422 1 12/18/2012 2:11:33 PM
Joe Audette
upgraded to latest version... lmullan 3634 28 12/11/2012 3:23:12 PM
lmullan
Comments bug vamp1re 1558 2 12/7/2012 5:16:19 PM
Stan Bergich
Bulk image upload in FF & Chrome, not work in IE8-9 vsi-spencer 2062 2 12/4/2012 1:20:09 PM
vsi-spencer
Issue with standard Event Calendar shoule@medbuy.ca 1520 1 12/3/2012 1:19:27 PM
Joe Audette
Get exception trying to create a new blog after upgrading to 2.3.9.4 Finnur 2664 4 12/3/2012 12:30:31 PM
Finnur
Page 404 error after registering user account and Click Continue button muhammadm 1971 9 12/2/2012 4:47:17 PM
muhammadm
Event Calendar Pro - Can't get "Allow Ticket Purchase Without Authentication" to work kkrueger 5347 34 11/28/2012 1:47:46 PM
Joe Audette
xmlModule not working John Graffio 1773 1 11/28/2012 10:34:19 AM
Joe Audette
File Upload Error Tony Yao 2011 1 11/19/2012 2:16:43 PM
Joe Audette